top of page

SOMMERAKTIVITETER 2021☀️

Oppdatert: 21. sep. 2021

Ung Bjørndal har på samme måte som i fjor hatt sommeraktiviteter for ungdom på Bjørndal. Fjordårets aktiviteter kan du lese mer om på andre blogginnlegg, men hvordan var årets aktiviteter med Ung Bjørndal? 🌸🤔


Ved årets sommeraktiviteter hadde Ung Bjørndal nærmere 300 påmeldte ungdommer💯. Ung Bjørndal har hatt varierende aktiviteter og noen like aktiviteter fra i fjor. Hvilken aktivitet er det du liker best? I år hadde Ung Bjørndal åpnet for 20 ungdommer på hver aktivitet. Ung Bjørndal har vært med på flere gøyale aktiviteter som har gitt Ung Bjørndal er unik opplevelse for sommeren med mange nye minner 🎉.


Hva har vi gjort i år?


I år har Ung Bjørndal sett EM - semifinalene sammen🇮🇹, hatt workshop🎨 og spilt boblefotball på Meklenborg. Ung Bjørndal har vært på gokart🏎️, paintball, bowling🎳, kino, klatreparken på Tryvann🧗‍♀️og Tusenfryd flere ganger. I tråd med de aktivitetene Ung Bjørndal har arrangert, har også Sakeena og Bjørndal idrettsforening hatt flere fantastiske aktiviteter. Dermed har barn og unge på Bjørndal fått et bredt tilbud utover sommerferien😍. Hvordan har din opplevelse vært?


Ung Bjørndal har i år hatt muligheten til å inkludere flere ungdommer med på aktiviteter enn i fjor🙌 I år har Ung Bjørndal også nye 8.klassinger og dette innebærer nye ungdommer som er innenfor vår målgruppe. Ung Bjørndal har hatt glede av å møte en del av denne gjengen og håper vi møter enda flere ungdommer på Ung Bjørndal sine aktiviteter.I år har vi hatt enda flere aktiviteter enn i fjor og det har gitt mulighet til å inkludere enda flere ungdommer med på aktiviteter. I år har vi også blitt kjent med de nye 8.klassingene som begynte på ungdomsskolen høsten 2021. Det har vært utrolig gøy å bli kjent med en del av denne gjengen og vi håper å møte på enda flere ungdommer under høsten temakvelder.


Det som har gledet oss mest utover sommeren er å ha møtt de fantsiskse ungdommene fra Bjørndal, både gamle og nye fjes. Vi har også hatt med oss unike og engasjerte unge voksne fra Bjørndal som frivillige på våre aktiviteter. Så Ung Bjørndal retter en takk til dere!❤️


Sjekk ut instagram for flere oppdateringer ✨

54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page