top of page

KICK OFF 2020 💥💯

Den store dagen (Lørdag 29.08) for Ung Bjørndal. Kick off 2020 hadde 139 bestilte billetter, selv fra ungdommer som bor utenfor Bjørndal🎟️. Dette var et gratis arrangement for alle ungdommer mellom 13 - 19 år som bor, går på skole eller har bodd på Bjørndal📍.


Vi leide inn Bjørnholthallen som er kjent for de fleste. I tillegg til at hallen har god plass da Covid-19 fører med seg sine begrensninger😷. Ung Bjørndal satt opp scene, stoler med 1m, medvirkningsskjema og mye mer. Fokus for bydelsvertene var å presentere seg selv og ønske ungdommen velkommen til Ung Bjørndal. For Ung Bjørndal er ungdommen💖.


Kick off 2020 er åpningen/introduksjonen av Ung Bjørndal. Vårt ønske var å gi en innføring på hva dette nye ungdomsprosjektet er. Dagen bestod av motivasjonstaler, musikk og stand up. Bydelsvertene innledet åpningen av kick off📣. Vi fikk høre musikk fra Natty, Jonas Benyoub & Britz🎵. Vi fikk høre kreative og ulike motivasjonstaler av Brynjar, Monica, Nassima og Hasnain. Ung Bjørndal fikk seg også en god latter da komiker Ahmed var på scenen😆.


Dagen bestod også av samhold og samarbeid. Vi rekrutterte nærmere 25 frivillige som stilte opp på kort tid og hjalp oss med diverse oppgaver. Uten de frivillige, hvor noen av de var unge voksne fra Bjørndal og andre utenifra. Ønsker vi å rette en stor takk til de, uten disse frivillige ville vi ikke klart å gjennomføre dagen. Så takk!👏💕


Følg oss på sosiale medier: Ung Bjørndal💛


8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page