top of page

Sommeraktivitet dag 2: Oslo sommerpark 🧗‍♀️

«Passe deg for flyvende menneskene og det usynlige viruset» står det på skiltet🧗. Det er flyvende mennesker over alt på Høy og lavt. Høyt og lavt er utendørsklatring med ulike nivåer. I dag var vi en fulltallig gruppe som reiste opp til Tryvann med egen buss. Vi møttes som vanlig for registrering på Bjørndal frivillighetssentral🤗.


Da vi ankom stedet fikk vi klatreseler, hjelm og karabinkrok. På nedsiden av Tryvann møtte vi instruktører som viste oss hvordan vi sikrer oss selv, og hva vi bruker til ulike løypene👨🏽‍🏫. Vi måtte nemlig sikre oss selv gjennom alle løypene, så klatringen er så og si selvstendig. Utrolig nervepirrende, mentalt og fysisk utfordrende aktivitet🙌. De ulike nivåene er farget med fargekoder som viser vanskelighetsgraden av løypen. Flere fikk utfordret sin fysiske styrke og utfordre seg selv med høyder. Noen løyper var høyere enn andre og andre løyper mer krevende🏅. Aktiviteten er tilpasset alle alder. Været var på vår side i dag, det var ikke kaldt eller for varmt.


Den kuleste aktiviteten på Høyt og Lavt som vi Ung Bjørndal tok mange ganger var zipline. Du får se en fin utsikt og samtidig ha det gøy💥. Vi tok en pause i mellom klatringen hvor alle fikk nøtter og mellombar. Vi var på høyt og lavt store deler av dagen. Da vi reiste tilbake til Bjørndal, lå det klart varm mat til oss fra Kebabish♨️🍖. Vi spiste, koste oss og avsluttet dagen her.


Følg oss på sosiale medier: Ung Bjørndal 💛


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page