top of page

Sommeraktivitet dag 1: GO KART 🏎️

I dag (mandag 21.07) dro Ung Bjørndal på gokart som en del av årets sommeraktiviteter🌞. Dette er et tilbud for alle ungdommer som bor, har bodd eller går på skole på Bjørndal. Vi møttes på Bjørndal frivillighetssentral for registrering og oppmøte før avreise sammen til Harald Huysman Karting som ligger like ved Alnabru🏎️.


Det var felles avreise fra Coop kl. 17.30 og ankom gokart god tid i forveien. Alle som skulle kjøre gokart måtte registrere seg. Alle under 15 år måtte kjøre juniorgokart, mens resten fikk kjøre voksen gokart. De fleste fra Ung Bjørndal var over 15 år, men noen få var under.


Vi ble servert mat først og da ble det pizza med drikke😋. Deretter gikk vi ned for å kjøre og dette gledet de fleste seg til. Vi ble fordelt i tre grupper. Det var mye fart, sosialisering og energi i dag. Alle som kjørte kan si at det kikket adrenalin i kroppen⚡. Utrolig gøy aktivitet! Vi trivdes med denne type aktivitet og det var mange påmeldte, som viser til at dette er en ettertraktet aktivitet for ungdom på Bjørndal. På grunn av COVID - 19 kunne vi ikke være flere enn 20 deltakere😷. Vi håper vi får gjort dette igjen til neste sommer.


Følg oss på sosiale medier: Ung Bjørndal💛


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page