top of page

WORKSHOP - nytt aktivitetshus på Bjørndal

Da er vi godt i gang med årets workshop . Åsland Rød skal bli det nye aktivitetshuset på Bjørndal. Dermed har vi satt i gang medvirkningsprosesser for Åsland Rød sammen med ungdom. Ung Bjørndal er i gang med å innhente ideer over 3 ganger🧡.


Vi har nå hatt workshop onsdag 06.04 & onsdag 13.04 med siste workshop onsdag 21.04. De områdene Ung Bjørndal har vært med på å medvirke er cafe, trening/musikk/danse - rom og uteområdet🙌. Workshopen har vi gjennomført digitalt og brukt verktøyet: moodboard.


Vi har diskutert, drøftet og reflektert realistiske ideer og argumentert for det nye aktivitetshuset. Det har vært snakk om studio med fargebelysning, god pc og programvare🎵. Vi har drøftet veggmaleri som skal bidra til inspirasjon av forbilder og fremme mangfold. Vi har sett for oss selvforsvarskurs for jenter og trening i ulike former. Det kan være boksing, egentrening og ikke minst dansing med et stort speil foran. Disse aktivitetene kan bidra til mestring, god selvtillit og selvfølelse😍.


Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen i aktivitetshuset😋. Dermed har vi under workshop satt oss inn i hvordan cafeen skal se ut og ikke minst jobber Ung Bjørndal videre med innholdet i cafeen (les mer om Ung Cafe)🥪. I cafeen er neon lys viktig og en åpen salgsdisk. Vi drøftet også gode sitteplasser og meny - tavle med rimelige priser. Vi har til og med snakket om hvilke fliser som egner seg best i cafeen. Hva foretrekker du å se på denne cafeen?🤔


I morgen er det ny workshop hvor vi vektlegger uteområdet, hvordan tror du det vil se ut?🤩
27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page