top of page

Workshop i sosialt entreprenørskap 💡

Vi er snart gjennom 9 uker med workshop i sosialt entreprenørskap🤔. Workshop i sosialt entreprenørskap er en medvirkningscamp for ungdom på Bjørndal i alderen15 - 19 år. Dette er i regi av Arbeidsforskningsinstituttet (AFI), Tøyen Unlimited og Ung Bjørndal. Vi har jobbet med forskningsmetoder, ideutvikling og sosialt entreprenørskap📜.


Vi har i felleskap møttes for å jobbe med ideutvikling for hele Bjørndal, men også individuelle ideer. Gjennom kreative og ulike metoder har vi fått verktøy og mer kunnskap om hvordan man utvikler ideer og realiserer de🤩. Noen av disse metodene er assosiasjonskort, kart, splot og mer. Vi har i grupper jobbet med ideer til hvordan lokalmiljøet kan bli enda bedre for barn og unge📍. Ung Bjørndal har gjennomført en spørreundersøkelse om Bjørndal og vært i dialog med både en bydelsansatte og en bydelspolitikere. Dette for å avdekke behov og muligheter for endring i lokalmiljøet❣️.


De første gangene møttes vi fysisk på Bjørndal frivillighetssentral, men på grunn av nye restriksjoner gjennomføres dette digitalt i Zoom😷. Workshop i sosialt entreprenørskap gir tilgang til verktøy, metoder og kunnskap som man kan ta med seg videre i arbeidslivet. Ung Bjørndal får diplom, mer erfaring på CV, referanser og nettverk🙌.


Nå venter det oss en idefest🎉.

31 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page