top of page

VINTERFERIEAKTIVITETER

Endelig er det vinterferie og tid for sosiale aktiviteter. Hva er på planene for i år?🤔


Årets vinterferieaktiviteter var bestående av jentekveld, Tryvann x2 & åpent hus.


Jentekveld:💃


På jentekveld startet vi dagen med en bli kjent lek. Leken var lagt opp slik at det vil stå igjen en vinner tilslutt . Vinneren fikk goodie bag som premie.


Videre utover dagen designet vi t-skjorter i lag. Vi gikk sammen to og to og designet t-skjorter. Ut i fra disse t-skjortene blir det kåret en vinner og vinner t-skjorten skal da bli trykket opp til resten av sister-power gjengen. Nysgjerrige på hvem som vinner? bli med neste gang🥰.


Vi spiste indisk mat og satt sammen rundt bordet med gode & viktige samtaler om rasisme og utdanning. Vi snakket også om at jentene planlegger kommende sister - power kvelder.


Åpent hus: 🙌

Denne dagen gjentok vi juleferieaktivitetene med bordtennis, spill og god stemning. Tanken bak åpent hus er å gi ungdommene et sted å være inne med sine venner. Det ble god stemning, konkurranser og gode samtaler utover kvelden.


Tryvann: ⛷️

Lørdag 20.02 & 27.02 dro Ung Bjørndal til Tryvann for å stå på slalåm. Ung Bjørndal var 20 personer og fikk leid utstyr som var manglende. Vi reiste med egen buss samlet fra Bjørndal til Tryvann. Slalåm er en utrolig kul aktivitet hvor man kan øve seg teknikker og kontroll på skiene. Det er mye fart og spenning i en slik aktivitet, og kule hopp. Ikke minst mange fall😅 Ung Bjørndal fikk øvd seg skikkelig i bakken.


Da vi var ferdig på Tryvann reiste vi tilbake til Bjørndal frivillighetssentral. Her tok vi en matbit og satt utover kvelden med spill, fornuftige diskusjoner og konkurranser.11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page